Heidi Nielsen

Livsstilsholdet

Din Livsstilscoach Heidi Nielsen

Mit navn er Heidi og jeg er 48 år gammel. 

Jeg har arbejdet indenfor Livsstilsbranchen i mere end 30 år. Jeg er uddannet Aerobicinstruktør, Fitness instruktør, Cykel instruktør, personlig træner og Livsstilscoach.

De sidste mange år har jeg levet af at hjælpe andre med at holde vægten, motivationen og glæden gennem sund kost og træning.

Jeg har selv tabt 30 kilo+. Jeg ved, hvad det vil sige at have det rigtig skidt med sig selv og vægten, og JEG ved præcis, hvad der skal til for at blive sund og slank igen.

Jeg går ikke ind for slankekure, men en livsstilsændring, der skal vare for altid.

Min passion er at hjælpe dig!

Jeg er rigtig glad for at tilbyde Livsstilshold fra Life Club i Roskilde. Et dejligt center med lækre faciliteter. De perfekte rammer for dig, der gerne vil træne et trygt og hyggeligt sted.

Jeg er super stolt af de deltagere, der er på holdet nu, og glæder mig meget til at starte det næste hold op. Med min professionelle erfaring samt min personlige erfaring vil jeg støtte dig under hele forløbet, og være der for dig, både når det bare kører, men også når det hele er ”noget møg”, for gud hvor jeg dog kender det.

Tag allerede nu det første skridt mod en sundere livsstil, meld dig til et af de kommende informationsmøder. Det er gratis og uforpligtende. På mødet vil du have mulighed for at stille spørgsmål og hilse på nogle af de tidligere deltagere.

De bedste hilsner
Heidi Nielsen

Jeg har selv tabt 30 kg.

Heidi Nielsen FØR en livsstilsændring

I udgangen af 2009 valgte jeg at lukke mit eget fitnesscenter. Årsagen til dette var, at en større landsdækkende fitnesskæde åbnede umiddelbart ved siden af, og med to små børn var det ikke tiden til at tage konkurrancen op. Allerede en måned efter lukningen fik jeg konstateret en sygdom i min ankel hvilket medførte at jeg ikke kunne træne. Jeg synes det hele var noget rigtig møg og min hverdag var meget hård at komme igennem. Det hele kostede mig 30 kg. på vægten. I januar måned 2011 sagde jeg STOP og startede en sundere livsstil. Jeg har i rigtig mange år hjulpet andre, og nu var det tid til at hjælpe mig selv. Fra januar til august 2011 tabte jeg i alt 30 kg.